tanevzaro-2022-24

2022. június 24-én tanévzáró értekezleten értékelték a pedagógusok a 2021-2022. tanévet.  

Ebben az évben, ami egyben tíz éves jubileumi éve a Reményhírnek, új telephellyel bővült az intézmény, az Epreskerti Óvoda mellett a Hunyadi Téri Óvoda is a Reményhír Intézmény része lett. A tanév kiemelkedően gazdag volt programokban, eseményekben, feladatokban. Minden munkaközösség beszámolt az éves vállalásokról és a teljesített feladatokról. A tanulmányi eredményeken még érződik a pandémia hatása, főként a sok hiányzás miatt, de lényeges jobb eredmények születtek, mint egy évvel ezelőtt. 

A tanévzáró értekezletet megtiszetelte jelenlétével a Reményhír Intézményfenntartó Központ vezetősége, Durkó Albert misszióvezető és Lipcsei János főigazgató. Durkó Albert értékelőjében kiemelte, hogy az eltelt 10 év alatt sokat fejlődött az intézmény, igazi csapatmunka folyik, jó a kapcsolat a fenntartó és az intézmény vezetősége, dolgozói között.  Megköszönte a pedagógusok egész éves kitartó, felelősségteljes munkáját, a nyárra jó pihenést és aktív kikapcsolódást kívánt mindenkinek. 

Az értekezleten Polgár Zoltán, Békés város alpolgármestere is köszöntötte a Reményhír Intézmény pedagógusait.“A Reményhír Szakképző Iskola, Általános Iskola, Óvoda és Alapfokú Művészeti Iskola idén ünnepli fennállásának 10. évfordulóját. Az elmúlt egy évtized igazolta az intézmény létjogosultságát, hiszen a tanítási-tanulási folyamatok támogatásán túl lehetőségeket teremtenek a gyerekeknek, a fiataloknak a tanítási órákon kívüli korszerű, magas színvonalú szabadidős tevékenységekhez is. Nekem nagyon érdekes és örömteli érzés volt visszatérni az iskolába, hiszen tizennégy évet tanítottam az intézmény elődjének számító Eötvös József Általános Iskolában.” – mondta köszöntőjében az alpolgármester. 

Az eseményen négy pedagógus kollégánkat is köszöntöttük. Ők már negyven éve vannak a pedagógusi pályán, a Reményhír Intézmény elhivatott és lelkiismeretes óvónői, tanárai.Az Epreskerti Óvoda két óvónője, Szládekné Bokor Blanka és Vozár Sándorné, valamint az Eötvös József Általános Iskola két pedagógusa, Bakuczné Kozma Zsuzsanna és Dávid Katalin egyaránt megérdemli az elismerést évtizedeken végzett kimagasló munkájáért. 

Vendégeinknek köszönöm, hogy eljöttek intézményünkbe, valamennyi munkatársamnak köszönöm az egész éves munkáját!

Jó pihenést a nyárra! 

Durkóné Illés Bernadettigazgató

Bejegyzés megosztása

Facebook

További friss híreink

Eseménynaptár

2023. március 27.
 • 2023. március 27. 17:30

  Esemény: Házi csoport Mezőberényen

  Helyszín: Mezőberény, Gárdonyi utca 4.


   

 • 2023. március 27. 18:00

  Esemény: Házi csoport Eger-Felnémet

  Helyszín:


   

 • 2023. március 27. 18:00

  Esemény: Házi csoport Ibrány

  Helyszín: Ibrány, 4484 Magyarország


   

 • 2023. március 27. 18:00

  Esemény: Házi csoport Kerecsend

  Helyszín: Kerecsend, 3396 Magyarország


   

 • 2023. március 27. 18:00

  Esemény: Istentisztelet Egerszalók (Egerszalók, Kossuth u. 67. Közösségi Ház)

  Helyszín:


   

 • 2023. március 27. 18:00

  Esemény: Istentisztelet Pétervásárán

  Helyszín: Pétervására, Köztársaság u. 52.


   

Kövess bennünket közösségi oldalainkon is!

Kapcsolódó bejegyzések
Személyes üzenet Istentől

Minden héten vasárnap láthatják a nézők a DIKH TV műsorán a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió munkáját, szolgálatát bemutató sorozatot. Az adás tartalmából

Elolvasom »