tanevzaro-2022-24

2022. június 24-én tanévzáró értekezleten értékelték a pedagógusok a 2021-2022. tanévet.  

Ebben az évben, ami egyben tíz éves jubileumi éve a Reményhírnek, új telephellyel bővült az intézmény, az Epreskerti Óvoda mellett a Hunyadi Téri Óvoda is a Reményhír Intézmény része lett. A tanév kiemelkedően gazdag volt programokban, eseményekben, feladatokban. Minden munkaközösség beszámolt az éves vállalásokról és a teljesített feladatokról. A tanulmányi eredményeken még érződik a pandémia hatása, főként a sok hiányzás miatt, de lényeges jobb eredmények születtek, mint egy évvel ezelőtt. 

A tanévzáró értekezletet megtiszetelte jelenlétével a Reményhír Intézményfenntartó Központ vezetősége, Durkó Albert misszióvezető és Lipcsei János főigazgató. Durkó Albert értékelőjében kiemelte, hogy az eltelt 10 év alatt sokat fejlődött az intézmény, igazi csapatmunka folyik, jó a kapcsolat a fenntartó és az intézmény vezetősége, dolgozói között.  Megköszönte a pedagógusok egész éves kitartó, felelősségteljes munkáját, a nyárra jó pihenést és aktív kikapcsolódást kívánt mindenkinek. 

Az értekezleten Polgár Zoltán, Békés város alpolgármestere is köszöntötte a Reményhír Intézmény pedagógusait.“A Reményhír Szakképző Iskola, Általános Iskola, Óvoda és Alapfokú Művészeti Iskola idén ünnepli fennállásának 10. évfordulóját. Az elmúlt egy évtized igazolta az intézmény létjogosultságát, hiszen a tanítási-tanulási folyamatok támogatásán túl lehetőségeket teremtenek a gyerekeknek, a fiataloknak a tanítási órákon kívüli korszerű, magas színvonalú szabadidős tevékenységekhez is. Nekem nagyon érdekes és örömteli érzés volt visszatérni az iskolába, hiszen tizennégy évet tanítottam az intézmény elődjének számító Eötvös József Általános Iskolában.” – mondta köszöntőjében az alpolgármester. 

Az eseményen négy pedagógus kollégánkat is köszöntöttük. Ők már negyven éve vannak a pedagógusi pályán, a Reményhír Intézmény elhivatott és lelkiismeretes óvónői, tanárai.Az Epreskerti Óvoda két óvónője, Szládekné Bokor Blanka és Vozár Sándorné, valamint az Eötvös József Általános Iskola két pedagógusa, Bakuczné Kozma Zsuzsanna és Dávid Katalin egyaránt megérdemli az elismerést évtizedeken végzett kimagasló munkájáért. 

Vendégeinknek köszönöm, hogy eljöttek intézményünkbe, valamennyi munkatársamnak köszönöm az egész éves munkáját!

Jó pihenést a nyárra! 

Durkóné Illés Bernadettigazgató

Bejegyzés megosztása

Facebook

További friss híreink

Eseménynaptár

2024. február 23.
 • 2024. február 23. 13:30

  Esemény: Igehirdetés Gyulán a börtönben

  Helyszín: Gyula


   

 • 2024. február 23. 17:00

  Esemény: Házi csoport Battonya

  Helyszín: Battonya, Magyarország


   

 • 2024. február 23. 17:00

  Esemény: Házi csoport Kevermesen

  Helyszín: Kevermes, Felszabadulás u.23.


   

 • 2024. február 23. 17:00

  Esemény: Házi csoport Kótaj

  Helyszín: Kótaj, Magyarország


   

 • 2024. február 23. 18:00

  Esemény: Házi csoport Ibrány

  Helyszín: Ibrány, 4484 Magyarország


   

 • 2024. február 23. 18:00

  Esemény: Házi csoport Kerecsenden

  Helyszín: Kerecsend, Pataki u.


   

 • 2024. február 23. 18:00

  Esemény: Házi csoport Piricse

  Helyszín: Piricse, 4375 Magyarország


   

 • 2024. február 23. 18:00

  Esemény: Istentisztelet Kompolton

  Helyszín: Kompolt, Deák F. u. 2.


   

 • 2024. február 23. 19:00

  Esemény: Házi csoport Zákányszék

  Helyszín:


   

Kövess bennünket közösségi oldalainkon is!

Kapcsolódó bejegyzések
Reményfilmek – Kótaji Istentisztelet

A Reményfilmek hetente jelentkező adásában a Pünkösdi Cigánymisszióhoz tartozó gyülekezetek alkalmait mutatjuk be YouTube-csatornánkon. Szervezetünk alappillére kezdetektőlfogva az a reménység, amit Istentől kaptunk, s

Elolvasom »
Fókuszban a testi-lelki egészség

Izgalmas és tartalmas információkkal gazdagodtak a résztvevők a Lélekben rendben című programsorozat újabb állomásán, amelynek ezúttal is a Pünkösdi Cigánymisszió békési központja adott

Elolvasom »