Július 10-én a szarvasi házi csoport tagjai ismét megragadták a lehetőséget arra, hogy együtt keressék Istent, az Ő jelenlétét. Néhány közbenjáró ima után Istennek és Istenről énekeltek az egybegyűltek. Azt követően az MPE Országos Cigánymisszió munkatársa segítségével Isten üzenetét tanulmányozták a Bibliából, konkrétan Máté evangéliuma 2. rész 1-12. versszakot, ahol a napkeleti bölcsek történetét olvashatjuk. Többek között arról volt szó, hogy a bölcsek milyen nagy utat tettek meg azért, hogy láthassák a Megváltót, milyen erős elhatározás, kitartás és hit kellett ehhez. Valamint az is elhangzott, hogy Isten tervét nem lehet emberi erővel megakadályozni.

Az egész alkalom jó lelkületben, sok kérdés felvetésével és megválaszolásával zajlott le. Az összejövetel végén az elhangzottak alapján többen is imádkoztak, majd egymást bátorítva elköszöntek a csoport tagjai.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
pcsz-bekes-20201015_01
Sok embernek segítettünk

A Békési SZERETETPONT élelmiszercsomagokat adományozott több nehéz körülmények között élő családnak városunkban. A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálatához beérkező kérelmek útján tudtuk felvenni a kapcsolatot

Elolvasom »