pcsz-berettyoujfalu-20210112_01

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálatának Berettyóújfalui SZERETETPONTJA a szükség idején, a hideg tél közepén folyamatosan gyűjti a téli ruházatokat, korosztálytól és nemtől függetlenül, azzal a céllal, hogy azokat rászoruló családok részére adományozzák tovább.

A minap egy kérés érkezett be a Berettyóújfalui SZERETETPONTBA. A munkatársak egy egyedülálló anyukának segítettek a bajban, aki hálásan köszönte meg a felajánlott ruhákat, lábbelit és a gyermekjátékokat, melyeket családja kapott.

Isten áldja meg, segítse és vigyázza őt és gyermekét is!

Minden felajánlást szeretettel fogadunk, a támogatott családok pedig nagyon örülnek az adományoknak, és meg is becsülik azt, amit kapnak.

Nyékiné Sámi Edit

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ket-het-egy-mese-2021-2-300x225-1
Kitartó olvasók a Reményhírben

A Püski Sándor Könyvtár által meghirdetett Két hét egy mese/novella pályázatba az idén is bekapcsolódtak intézményünk tanulói. A legkitartóbbak kéthetente az összes forduló feladatlapját megoldották.

Elolvasom »
NemethLaszlo-dij-2021-1-borito
Németh László-díj Vári Lászlónak

Vári László, iskolánk nyugalmazott pedagógusa, a pedagógusnap alkalmából Németh László-díj-ban részesült. A kitüntetést az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Dr. Kásler Miklós miniszter adományozta. Az ünnepi átadás 2021. június

Elolvasom »