pcsz-bekes-20210126_01

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálatának munkatársai nagy erőkkel dolgoznak azon, hogy 2021-ben is megsegítsék a bajbajutottakat.

Az ország különböző pontjain működő SZERETETPONTOK ez év januárjában is teljes gőzzel kezdtek hozzá az adományok be- és kiszállításához. Hóban, fagyban, esőben és szélben pakolnak fel-le a teherautóról, cipelik a nehéz bútorokat, zsákokat, és töretlenül azért fáradoznak, hogy jót tegyenek másokkal, hogy a magára maradt időseket, a gyermekeiket egyedül nevelő szülőket, a fiatal párokat, a munkanélkülieket és a segítségre szoruló családokat különféle adománnyal támogassák.

A Békési SZERETETPONT dolgozói több családhoz is eljutottak az elmúlt napokban a nekik szánt segítséggel. Adománykiszállításaink alkalmával fotók is készülnek, hiszen nemcsak jegyzőkönyvet vezetünk, hanem fényképekkel is dokumentáljuk az átadás folyamatát.

Balogh Andrea

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Együtt segíteni szeretettel

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata egész évben szorgosan tevékenykedik. Az adományok be- és kivitele mindennapos feladat, hiszen hetente kérnek segítséget e-mailen és telefonon keresztül,

Elolvasom »