jotekonysagi_koncert-0042_0

Különleges volt az inárcsi FÉK Klub karácsonyi alkalma, amely uniós támogatású projekt keretében kerülhetett megrendezésre. Az MPE OCM a Dabasi kistérség három településén, Dabason, Inárcson és Örkényen, valósítja meg „Misszió a hátrányos helyzetűekért” című projektjét. A projektet az Európai Unió az Új Széchenyi Terv TÁMOP-5.5.1.­/B-11/1-2012-0045 jelű pályázat keretében támogatja.

A támogatást a Dabasi kistérségben élő hátrányos helyzetűek munkaerőpiacra visszakerülésének segítésére, a családi közösségek megerősítésére, a fiatalok személyiségfejlődésének támogatására fordítja. A fiatalok körében szervezett program címe a Fiatalok az Élet Küszöbén, amely FÉK programként lett közismert.

Így kerülhetett sor, 2012. december 21-én az Inárcsi Zrumeczky Dezső Művelődési Ház és Könyvtárban a heti rendszerességgel tartott FÉK Klub különleges karácsonyi alkalmára, „Az igazi Karácsony” címmel. Barátságos, vidám hangulatot adtak a klubnak a kezdeti ötletes játékok, amikben mindenki egyaránt lelkesen vett részt. A fent említett témában beszélgetéssel folytattuk tovább, a Karácsony eredeti lényegéről, igazi jelentéséről, Jézus Krisztus megszületésének valódi okáról. Végül pizzázással fejeztük be tartalmas, jól sikerült FÉK alkalmunkat.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Együtt segíteni szeretettel

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata egész évben szorgosan tevékenykedik. Az adományok be- és kivitele mindennapos feladat, hiszen hetente kérnek segítséget e-mailen és telefonon keresztül,

Elolvasom »