tiniklub_csillag_2014_07

Mucsi Gyöngyvér Emese és Braunné Makai Adrienn az MPE OCM szociális munkatársai 9-12 éves fiatalok számára érdekes és hasznos programmal, kötetlen beszélgetéssel várták a szép számban érkező fiatalokat Békésen, a Csillagpontban. A „Remény – Híd” Békésen élő hátrányos csoportok felzárkózása című projekt keretében.

A Tini Klubon résztvevő tinédzserek hasznos információkkal lehettek gazdagabbak, és egy olyan kötetlen beszélgetésben lehetett részük, amit máshol, esetleg más körülmények között nem igazán osztanának meg. A legutóbbi délutánon a Nemzeti Ünnepre készültek, egyben beszélgetés formájában megemlékeztek az 1848-as forradalomról és szabadságharcról, a magyar zászló színeinek jelentéséről, majd kreatív foglalkozás keretein belül mindenki elkészítette a maga magyar zászlóját.

A Tini Klub célja, hogy a csoporttagok egymástól tanuljanak, az egymástól szerzett információkat, hasznosítsák környezetükben a mindennapjaikban.

Lakatos Gyula 

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
pcsz-bekes-kollazs-20210308
Támogassuk egymást!

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata az elmúlt hetekben nem csak Békésen segítette adományokkal a rászorulókat, hanem Körösszakálban, Vésztőn, Mezőberényben és Sarkadon is. Élelmiszercsomagokat, ágyakat,

Elolvasom »