tiniklub_csillag_2014_07

Mucsi Gyöngyvér Emese és Braunné Makai Adrienn az MPE OCM szociális munkatársai 9-12 éves fiatalok számára érdekes és hasznos programmal, kötetlen beszélgetéssel várták a szép számban érkező fiatalokat Békésen, a Csillagpontban. A „Remény – Híd” Békésen élő hátrányos csoportok felzárkózása című projekt keretében.

A Tini Klubon résztvevő tinédzserek hasznos információkkal lehettek gazdagabbak, és egy olyan kötetlen beszélgetésben lehetett részük, amit máshol, esetleg más körülmények között nem igazán osztanának meg. A legutóbbi délutánon a Nemzeti Ünnepre készültek, egyben beszélgetés formájában megemlékeztek az 1848-as forradalomról és szabadságharcról, a magyar zászló színeinek jelentéséről, majd kreatív foglalkozás keretein belül mindenki elkészítette a maga magyar zászlóját.

A Tini Klub célja, hogy a csoporttagok egymástól tanuljanak, az egymástól szerzett információkat, hasznosítsák környezetükben a mindennapjaikban.

Lakatos Gyula 

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ket-het-egy-mese-2021-2-300x225-1
Kitartó olvasók a Reményhírben

A Püski Sándor Könyvtár által meghirdetett Két hét egy mese/novella pályázatba az idén is bekapcsolódtak intézményünk tanulói. A legkitartóbbak kéthetente az összes forduló feladatlapját megoldották.

Elolvasom »
NemethLaszlo-dij-2021-1-borito
Németh László-díj Vári Lászlónak

Vári László, iskolánk nyugalmazott pedagógusa, a pedagógusnap alkalmából Németh László-díj-ban részesült. A kitüntetést az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Dr. Kásler Miklós miniszter adományozta. Az ünnepi átadás 2021. június

Elolvasom »