tininap20181211_01

November 30-án az „Imameghallgatás” címet adtuk a Reményhír Intézmény Központ Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola diákjai számára tartott Tini napnak.

Ezeken a különleges napokon az iskola alsós és felsős diákjai egybegyűlve vesznek részt a különböző nekik rendezett játékos feladatokban, éneklésben-dicsőítésben és a bibliai témájú tanításban. Most sem volt ez másképp, ám a különlegességet sem hagytuk ám ki. A felszabadult, vidám játékok és a gyerekeket fizikailag és szellemileg is átmozgató éneklés után egy sor felnőtt következett, akik saját tapasztalataikat, életük egy adott történését adták át- keresztény kifejezéssel élve bizonyságot tettek.

Hogyan adta meg Isten a szívem kérését, legbensőbb vágyát? Hogyan változtatta Isten a félelmeimet magabiztossággá? Hogyan éltem át annak az Istennek a jelenlétét, akinek nem is tudtam a létezéséről? Hogyan gyógyult meg a súlyos beteg gyermekem? Hogyan maradt életben a halálosan beteg gyermekem? 

Csak néhány figyelemfelkeltő kérdés, amikre választ kaptak a gyerekek, miközben hallgatták a történeteket. Egy egész életen át elkíséri őket az az útravaló és sok tanulság, amit kaptak…mert Isten ma is tesz csodát, a lehetetlen nála lehetséges. Az imának nagy haszna és ereje van, Isten a meghallgatja az őszinte kéréseket. Még akkor is ha szavak nélkül, csak a könnyeinket hullatva tudjuk megszólítani őt…

Hálásak vagyunk a Tini napért, a rengeteg figyelmes gyermekért és a lehetőségéért, hogy elmondhatjuk mit tett velünk Ő!

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Együtt segíteni szeretettel

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata egész évben szorgosan tevékenykedik. Az adományok be- és kivitele mindennapos feladat, hiszen hetente kérnek segítséget e-mailen és telefonon keresztül,

Elolvasom »