tininap20200103_01

December 20-án tartottuk szokásosan a téli szünet előtti utolsó Tini napunkat a Reményhír Intézmény Eötvös József Általános Iskolájában.

A felsős évfolyamok játékos feladatokat teljesítettek az osztálytermekben, majd egy kreatív fizikai kísérlet bemutatásával az evangélium üzenetét is átadtuk nekik. Sokadjára, de más megközelítésből hallva, hisszük, hogy nem csak fülükig juttotak el a hallottak.

Az alsós évfolyamok a Kacagó Bábszínház előadásában egy karácsonyi témájú bábelőadást tekinthettek meg, “A három kismalac karácsonya” címmel. Ezúton is köszönjük nekik, hogy készségesen rendelkezésünkre álltak és minőségi szórakozást biztosítottak a gyerekeknek, tartalmas üzenettel fűszerezve.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
vidamremenyhirgyermeknap
Vidám Reményhír Gyermeknap

Május 26-án, csodás napsütésben-, önfeledt gyermeki kacajtól volt hangos az Epreskerti óvoda udvara.  A “Vidám Reményhír Gyermeknap”elnevezésű programon, önfeledten játszottak együtt az Epreskerti

Elolvasom »
Minden élet számít

Szeretetszolgálatunkhoz többféle adományfelajánlás érkezik be a ruhákon, bútorokon át a műszaki cikkekig, és van olyan eset is, amikor a kedves adományozó nem csak

Elolvasom »