tininap20200103_01

December 20-án tartottuk szokásosan a téli szünet előtti utolsó Tini napunkat a Reményhír Intézmény Eötvös József Általános Iskolájában.

A felsős évfolyamok játékos feladatokat teljesítettek az osztálytermekben, majd egy kreatív fizikai kísérlet bemutatásával az evangélium üzenetét is átadtuk nekik. Sokadjára, de más megközelítésből hallva, hisszük, hogy nem csak fülükig juttotak el a hallottak.

Az alsós évfolyamok a Kacagó Bábszínház előadásában egy karácsonyi témájú bábelőadást tekinthettek meg, “A három kismalac karácsonya” címmel. Ezúton is köszönjük nekik, hogy készségesen rendelkezésünkre álltak és minőségi szórakozást biztosítottak a gyerekeknek, tartalmas üzenettel fűszerezve.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
20210726_084803
A szív ereje

A Berettyóújfalui SZERETETPONTBA kérés érkezett, miszerint egy környékbeli férfi egészségromlása miatt állás és lakhatásiproblémával küzd.Szervezés és az összefogás eredményei:Egy helybéli lakos azonnali segítséggel ajánlott fel állást, majd a

Elolvasom »
20210726_084803
A célunk, segíteni!

A Berettyóújfalui SZERETETPONTBA beérkező kérelmek körültekintő feldolgozása után, néhány esetben családlátogatással egybekötve is kerülhetnek teljesítésre a kérések. A családok meglátogatása bizalmi alapon történik,

Elolvasom »