TininapJR20170512_01

Május 5-én Tini napot tartottunk a Reményhír Intézmény Eötvös József Általános Iskolájában. Igyekszünk minden lehetőséget és eszközt megragadni, hogy az evangéliumot, a Jézusról szóló örömhírt közvetítsük a gyermekek felé. Most is igen kreatív és figyelem felkeltő módot sikerült találnunk, hogy a diákság ne csak száraz tények sokaságával szembesüljön.

Norvégiából, Osloból érkezett hozzánk egy 6 tagú, fiatalokból álló misszionárius csapat, akik tánccal és pörgős fiatalos zenével fűszerezve adták át üzenetüket. A “Jesus Revolution” nevű missziós szervezetet képviselve, saját élettörténetüket osztották meg többen is a csapat tagjai közül, melyben elmondták hogyan értették meg Isten rájuk vonatkozó jó tervét, mitől szabadultak meg és hogyan változtatta meg őket Jézus.

Az idei tanév utolsó Tini napja rövidebb volt az átlagosnál, ám annál tartalmasabb. Az alkalom végén közös imádkozásra is sor került, így mindenkinek lehetősége volt igényelni azt az erőt Istentől, ami megváltani képes emberi lényünket. 

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
pcsz-20200924_03
Ismét tudtunk segíteni

Fiatalok kértek segítséget a Békési SZERETETPONTTÓL, hogy előrébb jussanak és boldoguljanak a mindennapokban. Sok hátrányos helyzetben élő családapa és családanya fáradozik nap, mint

Elolvasom »