Hanem amiképpen szent az, aki elhívott titeket, ti is szentek legyetek teljes életetekben. Mert meg van írva: Szentek legyetek, mert én szent vagyok” (1 Péter 1, 14-16). Ezzel a bibliai idézettel kezdte igehirdetését Sötét László az MPE OCM missziós munkatársa március 8-án a tiszaburai gyülekezetben. Habár a szokottnál kevesebben voltak ezen az alkalmon, de annál nagyobb figyelemmel hallgatták Isten igéjét.

“De mit is jelent nekünk itt és most a szent élet?”  Csak akkor mondhatjuk el, hogy szent életet élünk, ha a magunk által kitűzött célok megegyeznek az Isten céljaival, ha mindig mindenben az Ő akaratát keressük, és csak neki engedelmeskedünk. A szent élet legfőbb ismérve, ha azt látja a környezetünk, hogy nem a szenvedélyeim irányítják az életemet, hanem én uralkodom felettük. Hangsúlyozta az igehirdető, remélve azt, hogy mindenki megszívleli e gondolatokat.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
pcsz-kiskunmajsa-20211018_00
Jókor jó helyen

Kiskunhalason egy fiatal házaspár gyermekeit az állam elvette a lakásuk lakhatatlansága miatt. A hírt meghallva azonnal cselekedtünk. A Zákányszéki és Kiskunmajsai SZERETETPONT illetve

Elolvasom »