Az ember azt nézi, ami a szeme előtt van, nem úgy, mint Isten, aki a szíveket vizsgálja (1Sámuel 16:7). Az ember azt nézi, amit lát: a külsőségeket, körülményeket. Ez befolyásolja, meghatározza a gondolkodásmódját, identitását, annak ellenére, hogy az ige határozott irányt mutat a szemléletmódunk megújulásának szükségességére (Efézus 4:23).
De, vajon hogyan tudjuk megújítani a mi gondolkodásmódunkat, hogyan tudjuk elérni azt, hogy ne az indulataink, ne az érzelmeink legyenek azok, amelyek vezérlik a mi életünket? Ezekre és hasonló kérdésekre kerestük együtt a választ 2016.02.21-én a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió Tiszaburai gyülekezetében.
A közösségi alkalmon Horváth Béla, missziónk munkatársa saját életében történt változásokról tett tanúbizonyságot, valamint a gyülekezeti közösség tagja is megosztották a jelenlévőkkel Istenbe vetett hitük megtapasztalásait.

Surman László

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ket-het-egy-mese-2021-2-300x225-1
Kitartó olvasók a Reményhírben

A Püski Sándor Könyvtár által meghirdetett Két hét egy mese/novella pályázatba az idén is bekapcsolódtak intézményünk tanulói. A legkitartóbbak kéthetente az összes forduló feladatlapját megoldották.

Elolvasom »
NemethLaszlo-dij-2021-1-borito
Németh László-díj Vári Lászlónak

Vári László, iskolánk nyugalmazott pedagógusa, a pedagógusnap alkalmából Németh László-díj-ban részesült. A kitüntetést az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Dr. Kásler Miklós miniszter adományozta. Az ünnepi átadás 2021. június

Elolvasom »