Sokszor az ember a saját elképzelését, tervét akarja véghezvinni. Bár lehet, hogy Isten mást parancsolt, mégis jobban tetszik az, amit ő elgondolt, és úgy érzi az sokkal jobb neki.

Isten jól tudja, mire van szükségünk, ezért bölcsebb, ha Tőle kérünk útmutatást – hirdette az MPE OCM missziós munkatársa Tiszaburán, június 22-én. Önkéntesekkel kiegészülve, bizonyságokkal, dicsőítéssel, valamint igehirdetéssel folyt a szolgálat ebben a gyülekezetben is. A II. Királyok 5:10-12 versei mutatnak rá a fenti igazságra. Elizeus próféta azt mondta a szíriai Naámánnak, hogy fürödjön meg a Jordán vizében, de ez neki nem tetszett, mert tisztább és szebb folyót képzelt el magának. Gyógyulását mégis az hozta, hogy megalázta magát és engedelmeskedett az Isten üzenetét hozó próféta parancsának, és megtette, amit Isten üzent neki.

S. L.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Együtt segíteni szeretettel

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata egész évben szorgosan tevékenykedik. Az adományok be- és kivitele mindennapos feladat, hiszen hetente kérnek segítséget e-mailen és telefonon keresztül,

Elolvasom »