krumpliosztas_2020_02

A Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei gyülekezeteinek lelkipásztorai: Balogh Miklós, Balogh Géza, Balogh István, Danó Gusztáv és szolgálóik arra a döntésre jutottak, hogy a szolgálati területeiken élő rászorulóknak (nem csak keresztényeknek), több mint 100 családnak, 1-1 zsák burgonyát adományoznak.

Úgy határoztak, hogy olyan személyeknek szeretnék adni az adományokat, akiknek tényleg nagy szükségük van rá, mint például: szegény nagycsaládosok, özvegyek, árvák, egyedülállók.

Az összefogásban a gyülekezeti testvérek is segítőkészek voltak, anyagilag és a krumpliosztásban is lelkesen részt vettek. Bízunk benne, hogy a közeljövőben élelmiszercsomag osztásra is sor kerül majd, és még több rászoruló családon tudunk segíteni.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ket-het-egy-mese-2021-2-300x225-1
Kitartó olvasók a Reményhírben

A Püski Sándor Könyvtár által meghirdetett Két hét egy mese/novella pályázatba az idén is bekapcsolódtak intézményünk tanulói. A legkitartóbbak kéthetente az összes forduló feladatlapját megoldották.

Elolvasom »
NemethLaszlo-dij-2021-1-borito
Németh László-díj Vári Lászlónak

Vári László, iskolánk nyugalmazott pedagógusa, a pedagógusnap alkalmából Németh László-díj-ban részesült. A kitüntetést az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Dr. Kásler Miklós miniszter adományozta. Az ünnepi átadás 2021. június

Elolvasom »