csillagpont_20160701_03

Ezen a héten is folytatódtak a Csillagpont közösségi házban a gyermekprogramok. A fiatalok már „rutinosan” tudták, hogy melyik nap milyen programok vannak, így nagy örömmel jöttek, és vettek részt mindenben. A hét folyamán nagy sikert aratott a kézműveskedés, ahol papírból kalitkát készítettek benne egy kis madárral, és persze a kotyvasztó csütörtökön elkészített, „Almás kekszes csoda Olivér módra”.

            A szórakozáson túl ismét előkerült egy történet. Max Lucado: Értékes vagy! című rövid meséjével foglalkoztunk, ahol beszélgettünk az egymás ellen elkövetett rossz cselekedeteinkről és arról, hogy igazán hol találhatja meg az ember a megnyugvást. A történetben lévő, fából készült foltmanók, nagyon szépen bemutatták, hogy milyenek vagyunk mi emberek, akik állandóan bírálgatjuk egymást, pedig egyedül a Fafaragó (Isten) az, akinek a véleménye számít.

Örülünk a Csillagpontos programok nagy népszerűségének, jövő héten ugyan ilyen lelkesedéssel várjuk a fiatalokat a Cigánymisszió Csillagpont közösségi házában!

Kis István

Bejegyzés megosztása

Facebook
Email
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések