Harminchárom diák vett búcsút a Reményhír Intézmény Eötvös József Általános Iskolájától, ahol az elmúlt nyolc évben a megszerzett ismeretek mellett életre szóló élményekkel is gazdagodtak a ballagó osztályok tanulói.

Az idei tanév mozgalmas volt az iskola életében, az ünnepségen Durkóné Illés Bernadett igazgató méltatta az elmúlt időszak eredményeit, és a dolgozók áldozatos munkáját.

Azt gondolom, hogy nagyon sikeres évet zártunk, rengeteg feladatot vállaltunk, ami véleményünk szerint a gyermekek személyiségfejlődését, tanulmányi eredményeit pozitív irányba befolyásolta. Idén harminchárom ballagó nyolcadikosunk volt, akik közül többen kiemelkedő eredményeket értek el a tanulmányi versenyeken az ő teljesítményükre különösen büszkék vagyunk. Rövid pihenő után nagy lelkesedéssel készülünk a következő tanévre, amikor tizenhat első osztályos kisdiák kezdi meg az iskolai éveit nálunk” – fogalmazott érdeklődésünkre az intézmény vezetője.

A hagyományokhoz híven ezúttal is jutalmakat, okleveleket vehettek át a tanév során kiemelkedően teljesítő diákok. Az ünnepségen idén először adták át az Ásós Géza által alapított Jövődért díjat annak a tanulónak, aki tanulmányi eredményével, kulturális munkájával öregbíttette az intézmény hírnevét, az elismerést ezúttal Nagy László kapta.  A végzős diákokat köszöntötte Durkó Albert, a Pünkösdi Cigánymisszió vezetője is, aki intézményfenntartóként és egyben családapaként is rész vett az eseményen.

Minden ilyen esemény nagyon megható számomra, de a mostani különösen, hiszen a gyermekem is a ballagók között van. Sok tudást szerzett, és kiváló nevelést kapott, amiért nagyon hálás vagyok a pedagógusoknak. A fenntartó részéről elmondhatom, hogy tovább erősödött az a szándékunk, hogy ez az iskola a kiemelkedő eredményeivel példa lehessen a többi intézmény előtt. Ehhez nagyban hozzájárul, hogy az itt dolgozók kiváló munkát végeznek” – emelte ki Durkó Albert, aki hozzátette, hogy a misszió kezdetektől fogva kiemelt szerepet szán a hitéleti tevékenységeknek, és nem csupán a gyermekek, hanem a családok többi tagjainak problémáira is igyekeznek figyelmet szentelni.

Bejegyzés megosztása

Facebook

További friss híreink

Eseménynaptár

2024. június 25.
 • 2024. június 25. 14:00

  Esemény: Házi csoport Nagydobsza

  Helyszín: Nagydobsza, 7985 Magyarország


   

 • 2024. június 25. 17:00

  Esemény: Házi csoport Kétegyházán

  Helyszín: Kétegyháza, Nagy S.u.12


   

 • 2024. június 25. 18:00

  Esemény: Egri házi csoport

  Helyszín: Eger, Verőszala u.


   

 • 2024. június 25. 18:00

  Esemény: Házi csoport Egerszóláton

  Helyszín: Egerszólát, Fő út 46.


   

 • 2024. június 25. 18:00

  Esemény: Házi csoport Kiskundorozsma

  Helyszín: Kiskundorozsma, Szeged, 6791 Magyarország


   

 • 2024. június 25. 18:00

  Esemény: Házi csoport Kótaj

  Helyszín: Kótaj, Magyarország


   

 • 2024. június 25. 18:00

  Esemény: Házi csoport Verpeléten

  Helyszín: Verpelét, Templom u. 3.


   

Kövess bennünket közösségi oldalainkon is!

Kapcsolódó bejegyzések
Reményfilmek – Porcsalmai Istentisztelet

A Reményfilmek hetente jelentkező adásában a Pünkösdi Cigánymisszióhoz tartozó gyülekezetek alkalmait mutatjuk be YouTube-csatornánkon. Szervezetünk alappillére kezdetektőlfogva az a reménység, amit Istentől kaptunk, s

Elolvasom »