Száznyolcvan tanuló, köztük tizenhat elsős kisdiák kezdte meg tanulmányait szeptemberben, a Reményhír Intézményben. A pedagógusok és a diákok egyaránt sok izgalmas tervvel vágnak neki az idei tanévnek.

A hagyományokhoz híven idén is ünnepélyes keretek között vette kezdetét a tanév a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió fenntartásában működő Reményhír Intézményben. A szeptember 1-én megtartott tanévnyitón Kálmán Tibor Békés polgármestere, Surman László a Pünkösdi Cigánymisszió hitéleti-missziós főigazgatója is köszöntötte a jelenlévőket az évfolyamfelelős missziós munkatársak pedig imájukkal adtak biztatást a tanulóknak, a pedagógusoknak és szülőknek. Durkóné Illés Bernadett igazgatótól megtudtuk, hogy az oktatás mellett idén is nagyon sok olyan program várja majd a diákokat, amely az épülésüket szolgálja.

Bázisintézményként sok tervvel vágunk neki a tanévnek, úgy gondoljuk mindazok a projektek, amelyeket szeretnénk megvalósítani, nagyban hozzájárulnak a gyermekek fejlődéséhez, hiszen a pénzügyi tudatosságtól a környezetvédelemig széleskörű ismereteket igyekszünk nyújtani számukra. Az elmúlt években tanulmányi versenyeken értek el országos helyezést diákjaink, voltak, akik nyelvvizsgát szereztek. Bízunk benne, hogy ez a hagyomány folytatódik, és ezúttal is lesznek olyan lelkes tanulók, akik eredményeikkel tovább öregbítik iskolánk hírnevét. Idén is számtalan sport – és kulturális esemény megrendezését tervezzük, amelyek mindig nagyon népszerűek a diákok és a vendégként jelenlévő hozzátartozók körében egyaránt” – emelte ki a Reményhír Intézmény igazgatója. 

Bejegyzés megosztása

Facebook

További friss híreink

Eseménynaptár

2023. december 5.
 • 2023. december 5. 14:00

  Esemény: Házi csoport Nagydobsza

  Helyszín: Nagydobsza, 7985 Magyarország


   

 • 2023. december 5. 17:00

  Esemény: Házi csoport Kétegyházán

  Helyszín: Kétegyháza, Nagy S.u.12


   

 • 2023. december 5. 18:00

  Esemény: Egri házi csoport

  Helyszín: Eger, Verőszala u.


   

 • 2023. december 5. 18:00

  Esemény: Házi csoport Egerszóláton

  Helyszín: Egerszólát, Fő út 46.


   

 • 2023. december 5. 18:00

  Esemény: Házi csoport Kiskundorozsma

  Helyszín: Kiskundorozsma, Szeged, 6791 Magyarország


   

 • 2023. december 5. 18:00

  Esemény: Házi csoport Kótaj

  Helyszín: Kótaj, Magyarország


   

 • 2023. december 5. 18:00

  Esemény: Házi csoport Verpeléten

  Helyszín: Verpelét, Templom u. 3.


   

Kövess bennünket közösségi oldalainkon is!

Kapcsolódó bejegyzések
Jézus hív, ha megfáradtál

Minden hétvégén láthatják a nézők a DIKH TV műsorán a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió munkáját, szolgálatát bemutató sorozatot. Az adás tartalmából válogatva

Elolvasom »