Harmadik alkalommal rendezték meg a Civil Információs Napot a Pünkösdi Cigánymisszió békési központjában. A nap során a misszióhoz tartozó civil szervezetek képviselői számoltak be az elmúlt évi tevékenységeikről, jó gyakorlatokról, szakmai fejlesztésekről, de a jelenlévők az előadások során szakmai tanácsokat is kaptak.

„A misszió életében kiemelt szerepe van a munkatársak, vezetők képzésének az új gyülekezetek plántálásának, amivel mind szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy Isten királysága növekedjen” – hangsúlyozta köszöntőjében Durkó Albert misszióvezető.

Az MPE OCM fontos céljának tekinti, hogy támogassa azokat a hazai és határon túli vallási és civil szervezeteket egyaránt, amelyek a hátrányos helyzetű lakosság felzárkózását, integrációját segítik elő.

Az információs napot minden évben megrendezzük, hogy lehetőséget biztosítsunk a civil szervetek képviselőinek a tapasztalatcserére, ismereteik bővítésére. Idén huszonnyolc vallási civil szervezettel sikerült felvennünk a kapcsolatot. Az érdeklődés egyre nő a munkánk iránt, a misszió a közeljövőben tíz új civil új szervezetet kíván létrehozni, a meglévőkkel pedig tovább erősítjük a szakmai kapcsolatot” – emelte ki Fajóné Kisházi Tímea a civil hálózat támogató osztály referense.

Bejegyzés megosztása

Facebook

További friss híreink

Eseménynaptár

2024. június 24.
 • 2024. június 24. 17:30

  Esemény: Házi csoport Mezőberényen

  Helyszín: Mezőberény, Gárdonyi utca 4.


   

 • 2024. június 24. 18:00

  Esemény: Házi csoport Eger-Felnémet

  Helyszín:


   

 • 2024. június 24. 18:00

  Esemény: Házi csoport Ibrány

  Helyszín: Ibrány, 4484 Magyarország


   

 • 2024. június 24. 18:00

  Esemény: Házi csoport Kerecsend

  Helyszín: Kerecsend, 3396 Magyarország


   

 • 2024. június 24. 18:00

  Esemény: Istentisztelet Egerszalók (Egerszalók, Kossuth u. 67. Közösségi Ház)

  Helyszín:


   

 • 2024. június 24. 18:00

  Esemény: Istentisztelet Pétervásárán

  Helyszín: Pétervására, Köztársaság u. 52.


   

Kövess bennünket közösségi oldalainkon is!

Kapcsolódó bejegyzések
Reményfilmek – Porcsalmai Istentisztelet

A Reményfilmek hetente jelentkező adásában a Pünkösdi Cigánymisszióhoz tartozó gyülekezetek alkalmait mutatjuk be YouTube-csatornánkon. Szervezetünk alappillére kezdetektőlfogva az a reménység, amit Istentől kaptunk, s

Elolvasom »