ujkigyos-evangelizacio-2014-01

Evangélizációs alkalmat szervezett az MPE OCM Újkígyóson a napokban. A meghívott előadó Péter Pál, zákányszéki lelkipásztor beszédében a bibliai Bartimeus gyógyulásáról és annak öröméről beszélt.

Akarsz-e meggyógyulni? – tette fel a kérdést a lelkipásztor. Társadalmunkban sok a beteg és sokan kívánnak meggyógyulni. De az Istennel való kapcsolatot mellőzik. Mindehhez a gondolkodásunkon kell csupán változtatni. Fel kell tudni vállalni, hogy az igazi életre vakok vagyunk. Isten szabadítására van szükségünk a gyógyuláshoz. Ezért szükséges nekünk is teli torokból kiáltani Istenhez. Félretéve előítéletet, szégyent, nemtörődömséget, mert ez vakságot jelent a mi esetünkben. Ekkor jön el az öröm üzenete: „Jöjj, mert hív téged az Úr” – mondta Péter Pál.

A történetben szereplő vak Bartimeust gátolta a tömeg, hogy Jézushoz közelebb menjen. Ő mégis kiáltott a gyógyulásért Jézushoz. Meg is gyógyult. Téged gátol valaki vagy valami, hogy közeledj Jézushoz? Látod a lehetőséget a gyógyulásra? Akkor kiálts!

Lakatos Gyula

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
vidamremenyhirgyermeknap
Vidám Reményhír Gyermeknap

Május 26-án, csodás napsütésben-, önfeledt gyermeki kacajtól volt hangos az Epreskerti óvoda udvara.  A “Vidám Reményhír Gyermeknap”elnevezésű programon, önfeledten játszottak együtt az Epreskerti

Elolvasom »
Minden élet számít

Szeretetszolgálatunkhoz többféle adományfelajánlás érkezik be a ruhákon, bútorokon át a műszaki cikkekig, és van olyan eset is, amikor a kedves adományozó nem csak

Elolvasom »