ujraegyutt20140702_01

Missziós munkatársaimmal együtt hoztunk egy jó döntést, és június 27-én meglátogattuk Inárcson a volt FÉK Klubra járó fiatalokat. Örültünk, hogy láthatjuk egymást, hiszen hosszabb idő után végre újra együtt lehettünk.

A szokásosnak mondható, de mindig fergeteges hangulatú bevezető játékok után arról kezdtünk el beszélgetni, hogy hogyan is hozhatunk jó döntéseket. Mit tehetünk annak érdekében, hogy lépéseink, válaszaink átgondoltak és tiszta indíttatásúak lehessenek. Az arcokról le tudtuk olvasni, ismét olyan témát boncolgatunk, amin a jelenlévő korosztály tagjai rengeteget töprengenek. Talán ettől is volt sikeres és népszerű a klubfoglalkozás a helyi tinik körében: önfeledt vidámság, komoly tartalommal ötvözve.

Augusztusban újból látogatást teszünk Inárcson, reméljük, még több ismerőst üdvözölhetünk majd és tölthettünk el velük egy kis időt.

F. A.  

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ket-het-egy-mese-2021-2-300x225-1
Kitartó olvasók a Reményhírben

A Püski Sándor Könyvtár által meghirdetett Két hét egy mese/novella pályázatba az idén is bekapcsolódtak intézményünk tanulói. A legkitartóbbak kéthetente az összes forduló feladatlapját megoldották.

Elolvasom »
NemethLaszlo-dij-2021-1-borito
Németh László-díj Vári Lászlónak

Vári László, iskolánk nyugalmazott pedagógusa, a pedagógusnap alkalmából Németh László-díj-ban részesült. A kitüntetést az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Dr. Kásler Miklós miniszter adományozta. Az ünnepi átadás 2021. június

Elolvasom »