mateszalka-20210717_00

A Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió Mátészalkai Gyülekezete ünnepi istentiszteleti alkalmakat tartott Mátészalkán 2021. július 17-től 18-ig. Ez az alkalom két napon át tartott. A gyülekezetet Horváth Zsolt, helyi vezető és Rézműves Mihály, lelkipásztor köszöntötték.

Istentől áldott napok voltak ezek minden résztvevő számára. A tagok egymás felé dicsőítéssel, közös imádsággal és bizonyságokkal szolgáltak. Majd együtt imádkoztak, egy akarattal és hittel a betegekért, a városban élő emberekért, Isten áldását kérve a testvérek életére is.

A sok résztvevő között megtisztelték jelenlétükkel az istentiszteleti ünnepélyt Kovács Sándor, országgyűlési képviselő és Torma Tamás, Mátészalka város alpolgármestere is, akik egy-egy rövid köszöntést mondtak.

Több településről érkeztek a résztvevő testvérek, mint Debrecen, Nagyar, Kispalád, Pácin, Tiszavasvári, Nyírbéltek, Csenger, Kótaj, Nyíregyháza is. Az ünnepség végét mind a két napon szeretetvendégséggel zárták a jelenlévő testvérek, résztvevők.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Minden élet számít

Szeretetszolgálatunkhoz többféle adományfelajánlás érkezik be a ruhákon, bútorokon át a műszaki cikkekig, és van olyan eset is, amikor a kedves adományozó nem csak

Elolvasom »