marc_15_eotvos-0004_0

Ünnepélyes iskolai megemlékezést tartottak a békési Reményhír Intézmény Eötvös József Általános Iskola Intézményegységében, 1848. március 15. tiszteletére.

A verses, zenés, tánccal színesített összeállítást a 4.a és b osztályos tanulók adták elő a Kecskeméti Gábor Kulturális Központ színpadán az iskola tanulói és a meghívott vendégek előtt. Az ünneplő közönséget az intézményegység vezetője, Vári Lászlóné köszöntötte.

Ünnepségünket megtisztelte jelenlétével Izsó Gábor Békés Város polgármestere, valamint az iskola fenntartójának, a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió és a Reményhír Intézményfenntartó Központ munkatársai.

A műsor felkészítő pedagógusai: Dihenné Hoffmann Tünde, Hrabovszki Márta, Kotlár Angéla, Molnár Emma.

Fotó: Vári László

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ket-het-egy-mese-2021-2-300x225-1
Kitartó olvasók a Reményhírben

A Püski Sándor Könyvtár által meghirdetett Két hét egy mese/novella pályázatba az idén is bekapcsolódtak intézményünk tanulói. A legkitartóbbak kéthetente az összes forduló feladatlapját megoldották.

Elolvasom »
NemethLaszlo-dij-2021-1-borito
Németh László-díj Vári Lászlónak

Vári László, iskolánk nyugalmazott pedagógusa, a pedagógusnap alkalmából Németh László-díj-ban részesült. A kitüntetést az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Dr. Kásler Miklós miniszter adományozta. Az ünnepi átadás 2021. június

Elolvasom »