csillagpont_1

Ez a hét a zenéről és a hitről szólt. Ezeken a napokon a gyerekek megmutathatták énektudásukat, és azt is, hogyan tudnak hangszereken játszani. A békési Kegyelem Gyülekezet tagjai, és az MPE Országos Cigánymisszió munkatársai bizonyságot tettek a hitükről, és hogy miért érdemes Istent választani. Nagy érdeklődéssel hallgatták a gyerekek az előadókat. Pénteken zenés evangelizálással zártuk le a nyári tematikus hetek sorozatát, ahol szintén hallhattunk énekeket, és személyes élettapasztalatokat az Istennel való találkozásról.

Ezúton szeretnénk megköszönni Sötét Lászlónak a tanítást, Adamik Lászlónak, Nagy Jenőnek és Fajó Attilának a bizonyságtételüket, továbbá köszönjük a szolgálatot a Kegyelem Gyülekezet ifjúságának és dicsőítő csapatának.

További sikereket kívánunk a gyereknek a tanuláshoz, és hálásan köszönjük előadóinknak a részvételüket. Köszönjük hogy segítettétek a munkánkat.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ket-het-egy-mese-2021-2-300x225-1
Kitartó olvasók a Reményhírben

A Püski Sándor Könyvtár által meghirdetett Két hét egy mese/novella pályázatba az idén is bekapcsolódtak intézményünk tanulói. A legkitartóbbak kéthetente az összes forduló feladatlapját megoldották.

Elolvasom »
NemethLaszlo-dij-2021-1-borito
Németh László-díj Vári Lászlónak

Vári László, iskolánk nyugalmazott pedagógusa, a pedagógusnap alkalmából Németh László-díj-ban részesült. A kitüntetést az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Dr. Kásler Miklós miniszter adományozta. Az ünnepi átadás 2021. június

Elolvasom »