A békési Idősek Nappali Ellátója 2012. január 16. óta áll ellátottaink rendelkezésére. Különböző foglalkozások várják minden nap az érdeklődőket.

A kezdetektől – minden kedden – hitélet gyakorlására is van lehetőség. A református, a baptista, a pünkösdi egyház, valamint az MPE Országos Cigánymisszió missziós munkatársai tartanak imaórákat 10.30 órai kezdettel.

Az elmélkedést, közös ima, éneklés és kötetlen beszélgetés követi. Szeretettel várunk minden érdeklődőt az MPE OCM Segítő Szolgálat békési telephelyén, a Verseny utca 7. szám alatt.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
20210726_084803
A szív ereje

A Berettyóújfalui SZERETETPONTBA kérés érkezett, miszerint egy környékbeli férfi egészségromlása miatt állás és lakhatásiproblémával küzd.Szervezés és az összefogás eredményei:Egy helybéli lakos azonnali segítséggel ajánlott fel állást, majd a

Elolvasom »
20210726_084803
A célunk, segíteni!

A Berettyóújfalui SZERETETPONTBA beérkező kérelmek körültekintő feldolgozása után, néhány esetben családlátogatással egybekötve is kerülhetnek teljesítésre a kérések. A családok meglátogatása bizalmi alapon történik,

Elolvasom »