Május 9-én került sor Hajdúhadházon az MPE OCM Segítő Szolgálat, a Magyar Pünkösdi Egyház és a Vöröskereszt összefogásával létrejött véradásra.

Csáfordi Dénes polgármester úr köszöntötte a résztvevőket. Már második alkalommal került sor véradásra az MPE OCM Segítő Szolgálat közreműködésével. A rendezvényen 42 fő jelent meg és ebből 29-en adtak vért. A polgárőrség biztosította a helyszínt. A Kemecsei Piac Kft. meleg étellel járult hozzá az akcióhoz.

Benne kell lennie a köztudatban, hogy nagy szükség van arra, hogy minél több egészséges ember adjon vért, hiszen az emberi szervezet az egyetlen forrás, ahonnan vérhez juthatnak a rászorulók, tehát a vér a gyógyítás nélkülözhetetlen kelléke. A véradás önzetlen segítségnyújtás, és ez a gesztus mindenképpen elismerést érdemel.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
20210726_084803
A szív ereje

A Berettyóújfalui SZERETETPONTBA kérés érkezett, miszerint egy környékbeli férfi egészségromlása miatt állás és lakhatásiproblémával küzd.Szervezés és az összefogás eredményei:Egy helybéli lakos azonnali segítséggel ajánlott fel állást, majd a

Elolvasom »
20210726_084803
A célunk, segíteni!

A Berettyóújfalui SZERETETPONTBA beérkező kérelmek körültekintő feldolgozása után, néhány esetben családlátogatással egybekötve is kerülhetnek teljesítésre a kérések. A családok meglátogatása bizalmi alapon történik,

Elolvasom »