Május 9-én került sor Hajdúhadházon az MPE OCM Segítő Szolgálat, a Magyar Pünkösdi Egyház és a Vöröskereszt összefogásával létrejött véradásra.

Csáfordi Dénes polgármester úr köszöntötte a résztvevőket. Már második alkalommal került sor véradásra az MPE OCM Segítő Szolgálat közreműködésével. A rendezvényen 42 fő jelent meg és ebből 29-en adtak vért. A polgárőrség biztosította a helyszínt. A Kemecsei Piac Kft. meleg étellel járult hozzá az akcióhoz.

Benne kell lennie a köztudatban, hogy nagy szükség van arra, hogy minél több egészséges ember adjon vért, hiszen az emberi szervezet az egyetlen forrás, ahonnan vérhez juthatnak a rászorulók, tehát a vér a gyógyítás nélkülözhetetlen kelléke. A véradás önzetlen segítségnyújtás, és ez a gesztus mindenképpen elismerést érdemel.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
vidamremenyhirgyermeknap
Vidám Reményhír Gyermeknap

Május 26-án, csodás napsütésben-, önfeledt gyermeki kacajtól volt hangos az Epreskerti óvoda udvara.  A “Vidám Reményhír Gyermeknap”elnevezésű programon, önfeledten játszottak együtt az Epreskerti

Elolvasom »
Minden élet számít

Szeretetszolgálatunkhoz többféle adományfelajánlás érkezik be a ruhákon, bútorokon át a műszaki cikkekig, és van olyan eset is, amikor a kedves adományozó nem csak

Elolvasom »