endhagyo-irod-also-2022-40

Iskolánk ebben az évben is csatlakozott a Versünnep Alapítvány felhívásához, melynek értelmében versmondó versenyt hirdettünk az intézmény alsó tagozatosai számára. A gyerekek Nemes Nagy Ágnes egy-egy versével készültek, aki az idén lett volna 100 éves. Az alapítványnak köszönhetően a versenyt megelőző délutánon Topolcsányi Laura színész, író és Gődény Balázs író voltak vendégeink, akik kétórás rendhagyó irodalomórán varázsolták el a kicsiket Az aranyecset főhősének, Szádelinek szigetére. A művészek a versmondó verseny zsűrizését is vállalták, sőt míves okleveleket és könyveket hoztak ajándékba a gyerekeknek. Köszönjük az alapítványnak és a vendégművészeknek az együtt töltött örömteli órákat. A kategóriák helyezettjei képviselik majd iskolánkat a városi versmondó versenyen a költészet napján. 

1-2. osztály: I. Antóni Ketrin, 1.a – felkészítője: Kotlár AngélaII. Antóni Lara Mirjam, 1.a – felkészítője: Kotlár AngélaIII. Csikós Balázs, 1.a – felkészítője: Kotlár Angéla 3-4. osztály: I. Antóni Ernő, 3.a – felkészítője Kissné Fábián ÉvaII. Farkas Norbert, 4.a – felkészítője: Zuborné Kalotai AndreaIII. Németh Keán, 4.a – felkészítője: Zuborné Kalotai Andrea Különdíj: Czinanó Jázmin Rubina, 3.a – felkészítője: Kissné Fábián Éva Szeretettel gratulálunk a versenyzőknek és felkészítő nevelőiknek!

Bejegyzés megosztása

Facebook
Email
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
1520468-Medium
Cigányságért-díj átadó

Ünnepélyes keretek között vehette át Kovács Gusztáv, elnöktől a Békési Roma Nemzetiségi Önkormányzat legrangosabb elismerését Surman László. A Cigányságért-díjat a nemzetiségi önkormányzat tagjai

Elolvasom »