vidaman20150115_01

A 2014-es év utolsó tanítási napját jó hangulatban töltötték a tanárok, gyerekek és a missziós évfolyam felelősök, az év végi Tininap keretén belül.

A délelőttöt átfogó program játékkal kezdődött. Az évfolyamok szerint beosztott csapatokban különböző feladatokat kellett megoldani. Ügyességi és logikai játékok váltották egymást, a gyerekek egyénileg és csapatban is kipróbálhatták magukat, így mindenki megtalálhatta a számára testhezálló feladatot. Az egyik legkedveltebb a „pilóta kekszes játék” volt. A homlokuk közepétől a szájukig kellett eljuttatni az édességet, melyhez kizárólag az arcizmukat használhatták. A közösséget építették az egész iskola körében rendezett ügyességi versenyek is.

A játékok után a diákok műsora varázsolt karácsonyi hangulatot a színpadra. Ezután közös éneklés következett, majd Kis István mondta el üzenetét, amely két bibliai történet párhuzamán alapult. Az első arról szólt, hogy a csecsemő Jézust és a családját csak egy helyen, egy istállóba fogadták be. A Bibliában egy másik helyen Jézus azt mondja, hogy az ajtó előtt áll, és zörget; aki kinyitja neki az ajtaját, ahhoz bemegy. Ezek alapján szólította meg a diákokat az előadó és megkérdezte tőlük: „Te beengeded Jézust a szívedbe?”

A vidám hangulatú nap után ajándékokkal lepték meg a gyerekeket az évfolyam felelősök. Durkóné Illés Bernadett igazgatóasszony kedves zárószavai a diákokat pihenésre és feltöltődésre buzdította.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések