horgos20160914_02

Vízkeresztségre, avagy felnőtt hitvalló bemerítkezésre került sor az MPE OCM horgosi taggyülekezetében. Hozzátartozókkal együtt kb. 50-en voltunk. Összesen 18-an merítkeztek be.

Nagyon jó hangulatú egész napos alkalmat tölthettünk együtt. Lehetőség volt hosszabb beszélgetésekre, ismerkedésekre is hiszen zákányszékről is sok testvér ki látogatott. Hasznos dolog így is építeni egymással, a közösséget. Az időjárás is kedvezett nekünk napsütéssel, enyhe, lengedező széllel. Bizonyságokat hallgattunk meg a bemerítkezőktől és a többi testvérünktől is. Szívet melengető élmény és pillanat volt rádöbbenni, mennyi mindent képes Isten elvégezni a nyitott emberi szívekben. Ezután a pásztorunk bemerítette az embereket, Isztojka Lajos segítségével.

Számomra nagy öröm volt látni a bemerítkezők megszelídült arcát, és hallani a feltett kérdésekre adott válaszokat. Ilyenkor a mennyben is ünnep van, örülve a megváltozott életeken. Átöltözés és némi szárítkozás után következett a közös ebéd, ami sok szorgos kezet dicsért. Jó étvággyal fogyasztotta mindenki az időközben elkészült babgulyást.

Bacsó Károly

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ssz-inarcs-czaganyi-csalad
Misszió – a szeretet nyelvén

A misszió szó először is a keresztény egyházak evangéliumot hirdető tevékenységére – annak különböző területeire – utal. Szélesebb értelemben küldetést, elhívatást – megbízást,

Elolvasom »