bm-mmsz-tef-logo

Sajtóközlemény

A Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió „Zenei program megvalósítása – Mindenki szívében van egy dallam!” című, SZOC-20-ALT-FEJL-ESZK-4-0127 számú pályázata.

Támogatási időszak: 2020. július 17. – 2021. június 30.

Megvalósítás helyszíne: Zákányszék

A Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió a SZOC-20-ALT-FEJL-ESZK-4-0127 azonosítószámon 994.916 Ft összegű, 100% mértékű támogatást nyert, melynek célja a „Mindenki szívében van egy dallam!” című komplex zenei program megvalósítása a Máltai Szimfónia Program módszertanával. A társadalmi felzárkózás szerves része az egyéni sikerélményen alapuló pozitív identitás, a produktív közösségi élmények megteremtése, illetve a rövid és hosszú távú célkitűzések közös megvalósításának folyamata. Mindezek megvalósításához a közös zenélést használtuk eszközként a hátrányos helyzetű gyermekek felé.

A támogatás összegéből vásároltunk hangszereket: gitárokat és hegedűket, melyeket kiegészítettük kézi- és dallamjátszó ütős hangszerekkel.  A gyermekekkel egy zenetanár foglalkozott és két önkéntes szociális segítő végezte a mentori feladatokat. A programba 14 fő gyermeket sikerült bevonni. A projekt nyilvános koncerttel zárult a gyermekek közreműködésével.

Ezúton is köszönjük Magyarország Kormányának támogatását!

2021. július 21.
Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió

Bejegyzés megosztása

Facebook
Email
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések