A 2013. december 21-i karácsonyi ünnepséget nagy készülődés előzte meg az MPE OCM Segítő Szolgálatának hencidai telephelyén. Az ünnepi asztal feldíszítésétől kezdve, az ünnepi vacsorán át, programok megszervezéséig, több napon keresztül történtek egyeztetések.

Elérkezetett a várva várt nap és gondozóink egymás után érkeztek ünnepi díszbe öltözve. Szűcs Lajos telephelyvezető ünnepi beszédében méltatta gondozóink áldozatos munkáját, megköszönte egész éves tevékenységüket, melyet ellátottjaink felé tanúsítanak. Áldást kért mindnyájunkra, jókívánságait fejezte ki a közelgő karácsonyi ünnepekhez, további jó munkát és nagyon jó egészséget kívánt mindenkinek az elkövetkezendő esztendőre.

Erdeiné Halász Judit gondozónő, szívhez szóló beszédében gondozóink nevében köszöntötte a jelenlévőket. Köszönetét fejezte ki telephelyvezetőnknek egész éves fáradtságos munkájáért, a gondozók és az ellátottjaink felé tanúsított segítőkészségért. Vargáné Tóth Irén gondozónőnk karácsonyi versekből állított össze egy csokrot, majd gondozóinkkal körben állva egymás kezét fogva ünnepi dalokat énekeltünk. Ezt követően telephelyvezetőnk a szépen megterített asztalhoz invitálta a jelenlevőket. Fazekas Csaba gondozónk együttesének fellépése meglepetés volt számunkra. A zenekar igényes és hangulatos dalokkal szórakoztatott bennünket.

Köszönjük ezt a szép estét mindenkinek, akik biztosították számunkra, hogy együtt lehessünk mindazokkal, akikkel nap, mint nap együtt dolgozunk ugyanazért a közös célért: ellátottjaink mindennapjait megkönnyíteni, megszépíteni. Nem felejtve el, hogy a közelgő Karácsony a szeretet ünnepe, de ne csak ilyenkor, Karácsonykor éreztessük egymással az embertársaink iránt érzett szeretetet, hanem a szürke hétköznapokat, a mindennapi munkánkat az egymáshoz való viszonyunkat is hassa át.

Kívánjuk, hogy az este kézfogásának erejére egész évben emlékezzünk. Az ünnep hangulatát vigyük magunkkal az elkövetkezendő évre is, mikor szomorúak vagyunk, vagy vigasztalni kell, gyámolítani az arra rászorulókat. Őrizzük meg szívünkben ezt a szép estét, ezt a kézfogást, amely szorosabbra fűzte a dolgozóink közti köteléket.

„A szeretet türelmes, a szeretet jóságos, a szeretet nem féltékeny, nem kérkedik, nem is kevély. Nem tapintatlan, nem keresi a maga javát, nem gerjed haragra, a rosszat nem rója fel, nem örül a gonoszságnak, örömét az igazság győzelmében leli.” (I. Kor. 13; 4-8.)

Bejegyzés megosztása

Facebook

További friss híreink

Eseménynaptár

2023. június 4.
 • 2023. június 4. 10:00

  Esemény: Istentisztelet Elek

  Helyszín: Elek, 5742 Magyarország


   

 • 2023. június 4. 15:00

  Esemény: Istentisztelet Pettend

  Helyszín: Pettend, 7980 Magyarország


   

 • 2023. június 4. 15:00

  Esemény: Istentisztelet Tiszagyenda

  Helyszín: Tiszagyenda, 5233 Magyarország


   

 • 2023. június 4. 16:00

  Esemény: Istentisztelet Hajdúhadház

  Helyszín: Hajdúhadház, Magyarország


   

 • 2023. június 4. 16:00

  Esemény: Istentisztelet Mezőtárkányon

  Helyszín: Mezőtárkány, Művelődési Ház


   

 • 2023. június 4. 16:00

  Esemény: Istentisztelet Nyírvasvári

  Helyszín: Nyírvasvári, Magyarország


   

 • 2023. június 4. 16:00

  Esemény: Istentisztelet Rohod

  Helyszín: Rohod, 4563 Magyarország


   

 • 2023. június 4. 17:00

  Esemény: Istentisztelet Buj

  Helyszín: Buj, Magyarország


   

 • 2023. június 4. 17:00

  Esemény: Istentisztelet Kerecsend

  Helyszín: Kerecsend, 3396 Magyarország


   

 • 2023. június 4. 17:00

  Esemény: Istentisztelet Paszab

  Helyszín: Paszab, 4475 Magyarország


   

 • 2023. június 4. 17:00

  Esemény: Istentisztelet Verpeléten

  Helyszín: Verpelét, Bezerédi u. 1.


   

 • 2023. június 4. 18:00

  Esemény: Istentisztelet Tiszaburán

  Helyszín: Tiszabura


   

 • 2023. június 4. 19:00

  Esemény: Istentisztelet Nyírmihálydi

  Helyszín:


   

 • 2023. június 4. 19:00

  Esemény: Istentisztelet Zákányszéken

  Helyszín: Zákányszék, József Attila u. 36.


   

Kövess bennünket közösségi oldalainkon is!

Kapcsolódó bejegyzések
Határok nélkül Mátészalkán

Több mint félezer résztvevővel rendezték meg Mátészalkán az l. Kárpát-medencei Cigánymissziós Konferenciát. A Pünkösdi Cigánymisszió kezdetektől fogva kiemelten fontosnak tartja a Kárpát-medencében élő

Elolvasom »
Isten tervei a cigánysággal

Minden hétvégén láthatják a nézők a DIKH TV műsorán a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió munkáját, szolgálatát bemutató sorozatot. Az adás tartalmából válogatva

Elolvasom »