Az MPE Országos Cigánymisszió Segítő Szolgálat Hencidai Telephelye a folyamatos adománygyűjtési akcióinknak köszönhetően ismét adományosztást rendezhetett. Az adományosztásról előzetesen értesítettük a lakosságot. Az adományosztás 2017. július 17-én, a reggeli órákban kezdődött.

Az adományok mennyisége oly nagy volt, hogy annak tárolására és kiosztására jelenlegi telephelyünk nem alkalmas. Ezért az adományok elosztására a telephelyünk parkolójában került sor. A rászorulók sorra érkeztek kerékpárral, gyalogosan, és elkezdték a holmik átnézését. Főleg a gyerekruhák és a játékok voltak a legkeresettebbek. Több szülővel, nagyszülővel – nyári szünidő lévén – gyerekek, unokák is érkeztek, akik körében nagy örömet okozott a sok játék.

Az adományok átvételéről jegyzék készült, melyet átvételkor minden adományozott aláírásával igazolt. Az adományok elosztása két órát vett igénybe, addigra minden szétosztásra került.

Nagy örömünkre szolgált, hogy ismét szerezhettünk egy jó napot, ez alkalommal nemcsak a rászorult, felnőtt korosztálynak, hanem a sok játéknak köszönhetően, a gyerekeknek is.

Salamon Józsefné

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések