csorvasruha20110419_01

„Mindezeknek fölébe pedig öltözzétek föl a szeretetet, mint amely a tökéletességnek kötele.” (Kolossé 3,14)

Nagyon sokszor szükségben vagyunk. Szükségben van a testünk, hiszen éhes, fázik, fáradt, – ilyenkor pedig gondoskodunk róla, hiszen maga Pál mondja a korinthusiaknak: „Avagy nem tudjátok-é, hogy a ti testetek a bennetek lakozó Szent Léleknek temploma, amelyet Istentől nyertetek, és nem a magatokéi vagytok?” (1Korintus 6,19)

Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió ezekben a szükségekben igyekszik esélyt teremteni az arra rászoruló csorvási embereknek, így együttműködve a Békéscsabai Pünkösdi Gyülekezettel (akik egyben helyi gyülekezet plántálási munkát is folytatnak – Csorvás, István király út 34. minden héten szerdán 18.00-tól), valamint a Csorvási Roma Kulturális, Hagyományőrző és Érdekvédelmi Egyesülettel.

Mind ezen által hisszük, hogy a testi szükségletek mellett van ennél még fontosabb dolgunk is, ahogyan azt a Kolossé levelében is olvastuk: „Mindezeknek fölébe pedig öltözzétek föl a szeretetet, mint amely a tökéletességnek kötele” (Kolossé 3,14).

csorvasruha20110419_04

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ket-het-egy-mese-2021-2-300x225-1
Kitartó olvasók a Reményhírben

A Püski Sándor Könyvtár által meghirdetett Két hét egy mese/novella pályázatba az idén is bekapcsolódtak intézményünk tanulói. A legkitartóbbak kéthetente az összes forduló feladatlapját megoldották.

Elolvasom »
NemethLaszlo-dij-2021-1-borito
Németh László-díj Vári Lászlónak

Vári László, iskolánk nyugalmazott pedagógusa, a pedagógusnap alkalmából Németh László-díj-ban részesült. A kitüntetést az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Dr. Kásler Miklós miniszter adományozta. Az ünnepi átadás 2021. június

Elolvasom »