A Remény és Gondoskodás Intézményfenntartó Központ egy évvel ezelőtt indította el az otthonápolási szolgáltatását. Az elmúlt év tapasztalatait tanácskozás keretében vitatták meg a terület szakmai vezetői Békésen.

Jelenleg országosan öt megyében, és a fővárosban nyújt ellátást a békési székhelyű Remény és Gondoskodás Otthonápolási Szolgálat. Az otthonápolás keretében a szolgáltatást igénybe vevő személy számára a saját lakókörnyezetében biztosítják az ellátást a szakemberek.

A szolgáltatást bárki igénybe veheti, akinek szüksége van segítségre. Az érdeklődőket meglátogatjuk, végzünk egy állapotfelmérést, majd a beteg háziorvosával közösen egyeztetünk a teendőkről, az ő iránymutatása alapján kötjük meg az ápolási szerződést” – mondta el Komlósiné Schlett Anikó, a REGOSZ igazgatója.

Idén márciustól két megyében már állami támogatással is kérhetőek a szolgáltatások, ebben a finanszírozási formában Békés megyében tizenkét, Csongrád-Csanádban pedig négy településen tudnak segítséget nyújtani a szakemberek. Az egyeztetésen minden megyéből részt vettek a szakmai vezetők, akiknek a sikeres jövőbeni folytatás reményében Durkó Albert, a Remény és Gondoskodás Intézményfenntartó Központ igazgatója is megköszönte az elmúlt egy év munkáját.

Bejegyzés megosztása

Facebook

További friss híreink

Eseménynaptár

2023. március 27.
 • 2023. március 27. 17:30

  Esemény: Házi csoport Mezőberényen

  Helyszín: Mezőberény, Gárdonyi utca 4.


   

 • 2023. március 27. 18:00

  Esemény: Házi csoport Eger-Felnémet

  Helyszín:


   

 • 2023. március 27. 18:00

  Esemény: Házi csoport Ibrány

  Helyszín: Ibrány, 4484 Magyarország


   

 • 2023. március 27. 18:00

  Esemény: Házi csoport Kerecsend

  Helyszín: Kerecsend, 3396 Magyarország


   

 • 2023. március 27. 18:00

  Esemény: Istentisztelet Egerszalók (Egerszalók, Kossuth u. 67. Közösségi Ház)

  Helyszín:


   

 • 2023. március 27. 18:00

  Esemény: Istentisztelet Pétervásárán

  Helyszín: Pétervására, Köztársaság u. 52.


   

Kövess bennünket közösségi oldalainkon is!

Kapcsolódó bejegyzések
Személyes üzenet Istentől

Minden héten vasárnap láthatják a nézők a DIKH TV műsorán a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió munkáját, szolgálatát bemutató sorozatot. Az adás tartalmából

Elolvasom »