Mint minden évben, idén ősszel is megrendezésre került a Szépkorúak napja, az MPE OCM tatabányai Segítő Szolgálata rendezésében. Az eseményre 2016. november 14-én, délután került sor a Kodály téri Közösségi Házban.

Minden gondozónk nagy izgalommal készült a rendezvényre. Ki saját készítésű süteménnyel, ki kedves verssel, ki zenés előadással járult hozzá a délután kellemes hangulatához.

16 órakor már teltház volt, kedves idős ellátottaink pedig örömmel és kíváncsian várták a rendezvény kezdetét.

Programunkat Köő Bettina telephelyvezetőnk nyitotta meg ünnepi beszédével, majd következtek zenélő, éneklő, verselő iskolás kis és nagylányok. Később Tos Zoltán ellátottunk egy gyönyörű saját szerzeményével, melyet maga adott elő. Nagy népszerűségnek örvend a Berek Dalkör, mely rendszeres fellépője rendezvényeinknek, és ez alkalommal is csodás dalcsokorral leptek meg minket. Végül, de nem utolsó sorban, idén először – de nem utoljára – gondozóink és az irodában dolgozók közös műsorszámmal készültek: a „Csak a szeretet” című dalt adtuk elő zenei aláfestés segítségével. Szándékunk és a dal szépsége könnyeket és mosolyt csalt drága ellátottaink arcára.

A műsor után finom falatokkal és szomjoltókkal kínáltuk vendégeinket. Sort tudtunk keríteni egy kis érdeklődésre, beszélgetésre rég nem látott gondozottainkkal.

Felejthetetlen délutánunk hosszúra nyúlt. Már sötétedett, amikor elbúcsúztunk utolsó ellátottunktól is: „Jövőre, újra, ugyanitt!”

Betti/Dóri/Enikő

Bejegyzés megosztása

Facebook
Email
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések