Az MPE Országos Cigánymisszió Segítő Szolgálat hajdúsámsoni telephelyének munkatársai két helyszínen tartottak Szépkorúak napja ünnepséget: november 3-án az MPE Hajdúhadházi Gyülekezete, november 4-én az MPE Hajdúsámson Élet Gyülekezete adott otthont a rendezvényeknek. Mindkét eseményen körülbelül negyven részvevő volt.

A gyülekezeti tagok ének szolgálatai után Hajdúhadházán Kiss László lelkipásztor, Hajdúsámsonban pedig Lukinic György lelkipásztor szolgált igehirdetéssel az ünnepelteknek. Ők később lelki támogató beszélgetéseket is folytattak gondozottjainkkal és hozzátartozóikkal.

Ezt követően munkatársaink adták elő verses-zenés műsorukat, ellátottjaink és vendégeink nagy örömére.

Az alkalmak végén megvendégeltük a megjelenteket, ami közben további beszélgetésekre, ismerkedésre, kapcsolatteremtésre is nyílt lehetőség.

Horváth Szilvia

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
vidamremenyhirgyermeknap
Vidám Reményhír Gyermeknap

Május 26-án, csodás napsütésben-, önfeledt gyermeki kacajtól volt hangos az Epreskerti óvoda udvara.  A “Vidám Reményhír Gyermeknap”elnevezésű programon, önfeledten játszottak együtt az Epreskerti

Elolvasom »
Minden élet számít

Szeretetszolgálatunkhoz többféle adományfelajánlás érkezik be a ruhákon, bútorokon át a műszaki cikkekig, és van olyan eset is, amikor a kedves adományozó nem csak

Elolvasom »