Az MPE Országos Cigánymisszió Segítő Szolgálat hajdúsámsoni telephelyének munkatársai két helyszínen tartottak Szépkorúak napja ünnepséget: november 3-án az MPE Hajdúhadházi Gyülekezete, november 4-én az MPE Hajdúsámson Élet Gyülekezete adott otthont a rendezvényeknek. Mindkét eseményen körülbelül negyven részvevő volt.

A gyülekezeti tagok ének szolgálatai után Hajdúhadházán Kiss László lelkipásztor, Hajdúsámsonban pedig Lukinic György lelkipásztor szolgált igehirdetéssel az ünnepelteknek. Ők később lelki támogató beszélgetéseket is folytattak gondozottjainkkal és hozzátartozóikkal.

Ezt követően munkatársaink adták elő verses-zenés műsorukat, ellátottjaink és vendégeink nagy örömére.

Az alkalmak végén megvendégeltük a megjelenteket, ami közben további beszélgetésekre, ismerkedésre, kapcsolatteremtésre is nyílt lehetőség.

Horváth Szilvia

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
20210726_084803
A szív ereje

A Berettyóújfalui SZERETETPONTBA kérés érkezett, miszerint egy környékbeli férfi egészségromlása miatt állás és lakhatásiproblémával küzd.Szervezés és az összefogás eredményei:Egy helybéli lakos azonnali segítséggel ajánlott fel állást, majd a

Elolvasom »
20210726_084803
A célunk, segíteni!

A Berettyóújfalui SZERETETPONTBA beérkező kérelmek körültekintő feldolgozása után, néhány esetben családlátogatással egybekötve is kerülhetnek teljesítésre a kérések. A családok meglátogatása bizalmi alapon történik,

Elolvasom »