A szerbiai Magyarittabén, a gyülekezet régóta küzd, azzal, hogy bejegyzett gyülekezet lehessen. Ez a folyamat sok nehézséggel, engedélyek beszerzésével, és nem utolsó sorban, anyagi kiadással is jár. De úgy tűnik, hogy a hosszas várakozás után végre megoldódik a helyzet. A kis közösségből bejegyzett gyülekezet lesz.

Az MPE OCM március 24-i ottjártakor Sötét László továbbította az itthoniak köszöntését, és beszélt a misszió munkájáról.

Szilágyi Róbert, missziós munkatárs hirdette az Igét hirdette. Az Istentől kapott kegyelemről beszélt, egy lesántult gyermek bibliai története alapján. Nem számít, hogy nekünk milyen hiányosságaink vannak. A kegyelmet ingyen és szeretetből kapjuk, mi emberek.

S. L.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
ket-het-egy-mese-2021-2-300x225-1
Kitartó olvasók a Reményhírben

A Püski Sándor Könyvtár által meghirdetett Két hét egy mese/novella pályázatba az idén is bekapcsolódtak intézményünk tanulói. A legkitartóbbak kéthetente az összes forduló feladatlapját megoldották.

Elolvasom »
NemethLaszlo-dij-2021-1-borito
Németh László-díj Vári Lászlónak

Vári László, iskolánk nyugalmazott pedagógusa, a pedagógusnap alkalmából Németh László-díj-ban részesült. A kitüntetést az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Dr. Kásler Miklós miniszter adományozta. Az ünnepi átadás 2021. június

Elolvasom »