jobbadni

A Berettyóújfalui SZERETETPONT a felajánlók adományait továbbosztás céljából, körültekintően feldolgozva és kiosztva juttatja el rászoruló családok részére. Raktárkészletünkhöz mérten, illetve a kérelmezők szükségletei szerint tudunk segítséget nyújtani a legnagyobb szeretettel és Isten áldásával.
A bizalom érinti azon családokat is, akik nem szeretnének nyilvánosságra kerülni, ezért a róluk készült képeket nem publikáljuk.

SZERETETPONTUNK hálás szívvel megköszöni az eddig beérkező adományokat, illetve a jövőben hozzánk kapcsolódó támogatókat is!

Isten áldásával kívánok reményteli csodás napokat!

Kedves felajánlók!

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálatának az országban immáron tíz SZERETETPONTJA működik, és szeretettel fogadnak óvoda, iskola kezdéshez szükséges felszereléseket, illetve bármilyen szeretettel adott adományt hálás szívvel fogadnak továbbosztás céljából.

Neked lehet semmiség a csekélység, de van akinek a kicsi is nagy dolog.

Nyékiné Sámi Edit

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
szepkoruak
Szépkorúak köszöntése

A Reményhír Intézmény 2.a osztályos tanulói és az Alapfokú Művészeti Iskola gitáros növendékei ünnepi összeállítással kedveskedtek az MPE OCM meghívott vendégeinek. Iskolánk kicsiny,

Elolvasom »
pcsz-kiskunmajsa-20211018_00
Jókor jó helyen

Kiskunhalason egy fiatal házaspár gyermekeit az állam elvette a lakásuk lakhatatlansága miatt. A hírt meghallva azonnal cselekedtünk. A Zákányszéki és Kiskunmajsai SZERETETPONT illetve

Elolvasom »