karacsonyi_1

Nagy örömünkre szolgált, hogy idén a karácsonyi időszakban szokásosan megtartott koncert programunkat a Magyar Pünkösdi Szeretetszolgálattal kiegészülve, az ő hathatós támogatásukkal szervezhettük meg. Ezúton is szeretnénk hálásan megköszönni Kubisch Ildikó szolgálatvezető és Sántha Csilla szakmai vezető áldozatos munkáját. 

Meghívott előadóink, az est fellépői Pinér Béla és Molnár Ferenc “Caramel” voltak, sorrendben. Mindkét énekes minőségi és hangulatos műsorral szórakoztatta a majd 500 főnyi megjelent hallgatóságot. Caramel fellépése után az immáron több éves jó kapcsolat és segítség meghálálásaképpen ‘Jó szolgálat’-díjat adott át az MPE OCM misszióvezetője, Durkó Albert.

A koncert végeztével az MPE OCM munkatársai a Magyar Pünkösdi Szeretetszolgálat munkatársaival karöltve osztották ki a Reményhír Intézmény Eötvös József Általános Iskola tanulói számára elkészített élelmiszer adomány csomagokat. 

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
pcsz-berettyoujfalu-20210226_00
Babavárást támogatva

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálatának Berettyóújfalui SZERETETPONTJA a legkisebbekre is nagy figyelmet fordít. Egy több gyermekes kismamát kerestünk fel otthonában, amit megelőzött egy személyes

Elolvasom »
Nagyharsányi összefogás

Az MPE OCM Segítő Szolgálat Nagyharsányi csapata összefogott egy Alsószentmártoni családért. Ebben a családban 6 gyermeket nevelnek és egy unoka bővítette a családot

Elolvasom »