2015.07.08-án tartotta meg Kecskeméten az MPE OCM Segítő Szolgálat az intézményi kerekasztal beszélgetését. A program a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretein belül megvalósuló „Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió Segítő Szolgálat feladatellátásának fejlesztése” című, TÁMOP-5.4.12-14/1-2015-0008 azonosítószámú projektjén belül került megrendezésre. Az eseményen részt vettek: Hanó Mihály, a Mozgáskorlátozottak Bács-kiskun Megyei Egyesületétől; dr. Fáy Tamásné, Ölelő kéz Ápolási és Hospice Alapítványtól; Nagyné Fekete Julianna, az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatóságától (Idősgondozó szolgálat vezetője); Mihályi Ágnes, a Margaréta nappali idősellátástól; Juhász Ádám, a Vakok és Gyengénlátók Bács-kiskun Megyei Egyesülete képviseletében; és Lacziné Somogyi Tímea, a Református egyházközség Cigánymissziójától.

A megbeszélés során mindenki bemutatta az általa képviselt szervezetet. Hasznosak és hosszútávon előremutatók lehetnek hasonló találkozások a közös cél eléréséhez, hogy segítsünk az elesetteken. Tanácskoztunk arról is, hogy hogyan tudunk segíteni egymásnak abban, hogy a munkája még hatékonyabb lehessen. Az ötletelés elősegítette a hiányterületek felfedését, és azok korrigálását. Szükségét érezzük annak, hogy ezután is ápoljuk a kapcsolatot, hiszen mindenki sokat épült, saját munkaterületén megerősödött, és tanult mások tapasztalataiból, tanácsaiból.

Lázárné Kocsis Zsuzsa

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Együtt segíteni szeretettel

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata egész évben szorgosan tevékenykedik. Az adományok be- és kivitele mindennapos feladat, hiszen hetente kérnek segítséget e-mailen és telefonon keresztül,

Elolvasom »