ami

A Reményhír Intézményfenntartó Központ a KEHOP-5.2.13-19-2019-00019 azonosító számú „A békési Eötvös József Általános Iskola energetikai korszerűsítése” című pályázati konstrukció keretében 99 824 670 Ft összegű, 100 % mértékű vissza nem térítendő támogatást nyert. A pályázat alapvető célja az épületek energiahatékonyságának javítására és megújuló energiafelhasználás fokozására irányuló beruházások megvalósítása.

Az elnyert támogatásból megvalósulhatott az iskola épületének energetikai korszerűsítése. A támogatás összegéből nyílt lehetőség a lapostető, a padlásfödém és a homlokzat hőszigetelésére, a homlokzat belső oldali hőszigetelésére, a homlokzati ablakok cseréjére, a homlokzati ablakok felújítására, a homlokzati ablakok és a radiátorok cseréjére.

Az idei tanév közös projektje volt, hogy mi, tanárok és a művészeti képzésben részt vevő diákok együtt tettük szebbé szűkebb környezetünket. A gyerekek ügyességének köszönhetően a művészeti iskola folyosója gyönyörű stilizált rajzokkal gazdagodott. Az iskola pedagógusai egy hétvégén vállalták, hogy átfestik a tantermek ajtaját. Az együttes munka eredménye, hogy megújult környezetben folyik a művészeti képzés a 2020/2021-es tanévben.

Fenntartónk saját erőforrásból is hozzájárult iskolai környezetünk megszépítéséhez.  A fertőtlenítő nagytakarítás után minden tanterembe és egyéb helyiségbe új fényáteresztő, valamint sötétítő függönyök kerültek.

Ebbe a megújult, megszépült épületbe várjuk a leendő elsősöket és várjuk vissza tanítványainkat, pedagógusainkat az iskolák nyitása után.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Együtt segíteni szeretettel

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata egész évben szorgosan tevékenykedik. Az adományok be- és kivitele mindennapos feladat, hiszen hetente kérnek segítséget e-mailen és telefonon keresztül,

Elolvasom »