120565489_1222549931440711_4257890778730505281_n

Önkéntes munkatársak dolgoznak ismét a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió Nyírkátai Gyülekezetének Közösségi Házán. Lakatos Róbert a helyi gyülekezet vezetőjének szervezésében az épület felújításának második ütemén munkálkodnak a gyülekezet önkéntesei, akik az épület falbontását és betonozását követően, most az épület falait teszik rendbe. A felújítási munkálatok utolsó fázisaként tervezi a gyülekezet vezetője a terem járólapokkal való burkolását is, amihez további önkéntes adományokat várnak.

Mint Lakatos Róbert elmondta a Közösségi Ház felújítási munkálatait eddig is önkénes adakozásokból tudták finanszírozni, arra számít, hogy az utolsó, befejező szakaszra is hamarosan összegyűlik a szükséges anyagi támogatás. Elmondta azt is, hogy külön örömükre szolgál, hogy az ingatlanhoz tartozó közel egy hektáros földterületről betakarításra kerülő kukoricát is el tudják adni, aminek a bevételét szintén az épület felújítására fordítanak, valamint a közösségi tér berendezésére.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Minden élet számít

Szeretetszolgálatunkhoz többféle adományfelajánlás érkezik be a ruhákon, bútorokon át a műszaki cikkekig, és van olyan eset is, amikor a kedves adományozó nem csak

Elolvasom »