Az elmúlt héten két nagyobb szabású projektben is részt vett a Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata Nyírvasvári SZERETETPONT-ja, hála önkénteseink összefogásának.

Egyrészt raktárt kezdtek el építeni a jövő érdekében, hogy minél több embernek tudjanak segíteni. A raktár segítségével lesz helyük a bútorok, élelmiszerek raktározásának és minden másnak is, amivel segíteni tudnak a rászorulókon. Az első lépés a betonozás volt, amit az önkéntesek nagy szeretettel és óriási örömmel tettek meg. Az egész nap nagyon jó hangulatban zajlott, együtt beszélgetve, együtt étkezve, felejthetetlen élmény marad mindenki számára.

„Íme, mily jó és mily gyönyörűséges, amikor együtt lakoznak az atyafiak!” Zsolt. 133,1

Másik nagyobb szabású akciója a SZERETETPONT-nak a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió Nyírmihálydi Gyülekezetének felújítása volt. A helyi önkéntesek összefogtak azért, hogy falat bontsanak, ablakot cseréljenek, mert gyarapodás van a gyülekezetben, így már nem fértek el a gyülekezeti tagok az épületben. Mindezt munkavégzés után, erejük felett teljesítve, sokszor késő estig dolgozva, hogy minél hamarabb készen legyenek.
„Mert jobb egy nap a te tornácaidban, hogysem ezer [másutt];” Zsolt. 84,11

Rézműves Miklós

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Együtt segíteni szeretettel

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálata egész évben szorgosan tevékenykedik. Az adományok be- és kivitele mindennapos feladat, hiszen hetente kérnek segítséget e-mailen és telefonon keresztül,

Elolvasom »