csorvasruha20110419_01

„Mindezeknek fölébe pedig öltözzétek föl a szeretetet, mint amely a tökéletességnek kötele.” (Kolossé 3,14)

Nagyon sokszor szükségben vagyunk. Szükségben van a testünk, hiszen éhes, fázik, fáradt, – ilyenkor pedig gondoskodunk róla, hiszen maga Pál mondja a korinthusiaknak: „Avagy nem tudjátok-é, hogy a ti testetek a bennetek lakozó Szent Léleknek temploma, amelyet Istentől nyertetek, és nem a magatokéi vagytok?” (1Korintus 6,19)

Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió ezekben a szükségekben igyekszik esélyt teremteni az arra rászoruló csorvási embereknek, így együttműködve a Békéscsabai Pünkösdi Gyülekezettel (akik egyben helyi gyülekezet plántálási munkát is folytatnak – Csorvás, István király út 34. minden héten szerdán 18.00-tól), valamint a Csorvási Roma Kulturális, Hagyományőrző és Érdekvédelmi Egyesülettel.

Mind ezen által hisszük, hogy a testi szükségletek mellett van ennél még fontosabb dolgunk is, ahogyan azt a Kolossé levelében is olvastuk: „Mindezeknek fölébe pedig öltözzétek föl a szeretetet, mint amely a tökéletességnek kötele” (Kolossé 3,14).

csorvasruha20110419_02

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
Matekverseny a Reményhírben

A Matematikában Tehetséges Gyermekekért (MATEGYE) Alapítvány az idei tanévben is megrendezi az ettől a tanévtől háromfordulós (iskolai, területi, országos) Zrínyi Ilona Matematikaversenyt. A versenyt

Elolvasom »
segitseg-kezek
Áldozatsegítés

Az áldozatsegítés jogintézménye olyan személyek támogatására jött létre, akik akár közvetlenül, akár közvetett módon, valamely bűncselekmény, illetve tulajdon elleni szabálysértés áldozataivá váltak. Célja,

Elolvasom »