pcsz-berettyoujfalu-20210319_00

A Pünkösdi Cigánymisszió Szeretetszolgálatának Berettyóújfalui SZERETETPONTJÁT két édesanya kereste fel a minap. A szomszédos településről érkező hölgyek támogatásért jöttek az irodába. A szülők részére a jelen raktárkészletünkből ruhaneműt, gyermekjátékokat és élelmiszercsomagot tudtunk adományozni.

Sok családfenntartó szeretne többet tenni szeretteiért, de a krízishelyzetből való kitörés sokszor csak hosszú küzdelmek árán valósulhat meg. A mindennapi megélhetés, a gyermeknevelés nagy kihívásokkal jár, ha az embernek nincs segítsége.

Szeretetpontunk jelen van és elérhető mindenki számára!

Támogatóinknak köszönjük az eddigi és a jövőbeni felajánlásait! Szeretettel várunk és fogadunk minden jó adományt, hogy együtt minél több családon tudjunk segíteni eme szűkös időben.

„Kérj Istentől segítséget, ha szívből kéred, megkapod.”

Nyékiné Sámi Edit

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
pcsz-komlo-20220122
Fontos, hogy támogassuk egymást

Komlói SZERETETPONTUNK bútor és gázkészülék adományokkal segítette a rászorulókat Nagyharsányban. Ezúton is köszönjük az adományozóknak, hogy felajánlásaikkal segítették a nehéz sorsú családokat! Major

Elolvasom »
segitokezahajlektalanokfele_2022_02
Segítő kéz a hajléktalanoknak

Akárcsak korábban mindenkor, idén is nagy örömmel fogadták a HajdúhadháziSZERETETPONT által összegyűjtött adományokat az elesettek. A közelmúltbanmegrendezett akció keretében tíz zsáknyi adományt sikerült

Elolvasom »