Az egyik település 98%-a roma származású, a másik szintén közel van a 100%-os arányhoz. Tiszabő és Tiszabura, ahol a világ mintha csak véget érne, hiszen óriási mélyszegénységben, kilátástalanságban élnek az emberek, a felemelkedés lehetőségétől megfosztottan.

Január 6-án, az MPE OCM munkatársai délelőtt Tiszabőre látogattak, ahol közel 40 fős hallgatóság, gyerekek és felnőttek előtt hirdette Surman László az Igét. Az igehirdető tapasztalat alapján meggyőződéssel állította, hogy a megtérés egyetlen kitörési, felemelkedési lehetőség lehet az ott lakók számára.

Délután Tiszaburára látogattunk, ahol hetvenen hallgattak minket. Óriási várakozás előzte meg az alkalmat, rendkívül nyitottak voltak a Biblia üzenete felé, melyben a délelőtti iránymutatások jelentek meg ismét. Szükséges az Istennel való kibékülés, – hirdette ismét Surman László, mint végső következtetést. Ezt a változást csak Jézus tudja elhozni, senki más! Egyetlen mozgalom vagy ember sem képes arra, hogy maradandóan pozitív változásokat idézzen elő a roma társadalom életében, egyedül Jézus Krisztus.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések