tanoda_csillagpont_2015_02

A „Remény-híd”- Békésen élő hátrányos csoportok felzárkóztatása című pályázat részeként újra indult a tanodai program a Csillagpont épületében. A foglalkozások januártól egészen május végéig látogathatók.

Minden kedden és csütörtökön délután fél 5-től fél 6-ig a matematika és az angol nyelv tanulásában kaphatnak segítséget a tanulók. Első osztályos gyermek éppúgy részt vehet a foglalkozásokon, mint bármely más évfolyamra járó a nyolcadikosig. Felkészült, szakképzett pedagógusok irányítják a munkát. 

Balogné Valicska Olga és Varga Henriette kis létszámú tanulócsoportokban igyekeznek minél hatékonyabban felzárkóztatni a tanulásban lemaradókat. Elsősorban a házi feladatok elkészítésében segítenek egyénre szabott tanulási technikák alkalmazásával. Kiemelt feladat a képesség- és készségfejlesztés szóbeli és írásbeli kifejezés terén. A középpontban a tanulók személyiségfejlesztése áll, így erősödhet, és hosszú távon fennmaradhat a gyermekek motivációja a tanuláshoz. 

Lakatos Gyula

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések
pcsz-kiskunmajsa-20211018_00
Jókor jó helyen

Kiskunhalason egy fiatal házaspár gyermekeit az állam elvette a lakásuk lakhatatlansága miatt. A hírt meghallva azonnal cselekedtünk. A Zákányszéki és Kiskunmajsai SZERETETPONT illetve

Elolvasom »