ytraktor1

Békésen is heti rendszerességgel kerül megrendezésre FÉK Klub a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió munkatársainak szervezésében. A Fiatalok az Élet Küszöbén elnevezésű kapcsolatépítő és drogprevenciós program klubalkalma egy ifjúsági klub, ahol a fiatalok kellemesen töltök együtt idejüket, a klub vezetői segítségével különböző témákról beszélgetnek, közösségi játékokat játszanak, egy alkohol-, drog- és füstmentes helyen.

Nagy várakozás előzte meg az elmúlt időszakban a Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymisszió által támogatott FÉK Klubon szervezett Y-Traktor elnevezésű tehetségkutató programunkat.

Az alapötlet az volt, hogy lehetőséget adjunk kibontakozni olyan fiataloknak, akik tudnak és szeretnek is énekelni. A tehetségkutató verseny nyertese lehetőséget kap arra, hogy az Országos Cigánymisszió profi stúdiójában felvegye egy saját dalát, amihez videoklip is készül.

Az előválogatón szép számban jelentek meg fiatalok, akik lázasan készültek arra, hogy megmérettessenek a zsűritagok és a közönség előtt. A döntőbe hat produkció jutott tovább, akiknek újabb két hét állt rendelkezésükre arra, hogy felkészüljenek. A nagyszabású döntőn profi fénytechnikát ajánlott fel Durkó Krisztián, a Crosslight Fénytechnika vezetője, mely technika szintén emelte az est színvonalát.

A megmérettetést Bitorló művésznevű Rapper nyerte meg, akinek ezúton is gratulálunk, és egyben megígérjük, hogy amint elkészült a zenéje és a klipje, itt az oldalunkon közzétesszük! A nagy sikerre való tekintettel jövőre ismét megrendezzük az Y-Traktort, ennek időpontjáról tájékoztatni fogunk mindenkit.

Mike-Sötét Denisz

Fotó: Durkó Norbert

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Kapcsolódó bejegyzések